Folyékony Omega-3 narancs ízesítéssel (480ml)

11 970Ft

Leírás

A Nature’s Answer folyékony Omega 3 halolaj a szervezet számára biztosítja a jó zsírokat, ha nem fogyaszt rendszeresen magas zsírsavtartalmú ételeket, például halakat, szardellakat és pisztrángot. Ezek a jó zsírok fontosak az étrendben és támogatják a szív- és érrendszert. Fontosak a sejtek egészségében is. A Nature’s Answer folyékony Omega 3 halolaj molekulárisan desztillált, nitrogénnel öblített haltest-olaj, amelyet a tiszta Észak-Atlanti hideg, tiszta vizeiben szednek. Ez az olaj természetesen elengedhetetlen Omega-3 zsírsavakat tartalmaz, beleértve 650 mg EPA-t és 450 mg DHA-t.

A Nemzeti Egészségügyi Intézetek felismerik, hogy a halolajból származó omega-3 a kardiovaszkuláris rendszerre hasznos lehet. * Kutatások kimutatták, hogy az EPA és a DHA Omega-3 zsírsav fogyasztása csökkentheti a szívkoszorúér betegség kockázatát, segítenek fenntartani a trigliceridszintet is, amely már a normál tartományban van. *

Ezt a terméket (az AOCS és az USA gyógyszerkészítmény-tesztelési módszerei szerint) rendszeresen ellenőrzik a hatékonyság és a tisztaság szempontjából független WHO és FDA regisztrált laboratóriumokban. Megállapítható, hogy mentes az ólom, higany, arzén, kadmium, PCB-k, dioxinok és peszticidek kimutatható szintjeiről.

A Nature’s Answer folyékony Omega-3 halolaj Quik-Sorb®-t tartalmaz, amely egy exkluzív gyógynövény-keverék, amelyről ismert, hogy javítja a tápanyagok kiszállítását a szervezetbe, és így jobb felszívódást eredményez.

Csak a Nature’s Answer egyedülálló bio-kelát folyamatot használ, amelyet a cég alapítója és tulajdonosa fejlesztett ki. Ez magában foglalja a „hideg extrakciót”. Hideg extrahálás lehetővé teszi a nyers növényi anyagok extrahálását anélkül, hogy hőnek kellene kitenni, befogva és megőrizve a holisztikus egyensúlyt.

A természet hozzáadott bizonyossága az „Advanced Botanical Fingerprint” Technology ™ válaszra

A Nature’s Answer Az Advanced Botanical Fingerprint Technology ™ biztosítja a botanikai összetevők minőségét minden Nature’s Answer termékben. A Nature’s Answer a világ egyik legátfogóbb növényminta-gyűjteményének elkészítésével és az egyes növények jellegzetes botanikai ujjlenyomatának azonosításával összehasonlíthatja és elemezheti a beérkező növényi növények minőségét és tisztaságát, amellyel készítik termékeiket, biztosítva az Ön számára, hogy csak a a legtisztább, legmagasabb minőségű növényi összetevők.

Javasolt használat

Étrend-kiegészítőként vegyen be egy (1) teáskanál (5 ml) étkezés közben, vagy az egészségügyi szakember utasításainak megfelelően. Keverhető vízzel vagy étellel. Használat előtt alaposan rázza fel. Nyitás után hűtőszekrényben.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.